Legal Notice

Alle Rolex typen en benamingen zijn eigendom van Rolex via auteurs- en beeldmerkrecht. Deze site en de mensen verbonden aan deze site, zoals de eigenaren, ontwikkelaars en marketeers zijn niet verbonden of gelieerd aan Rolex, Rolex USA of enige andere dochtermaatschappij van Rolex. 

Alle Patek Philippe typen en benamingen zijn eigendom van Patek Philippe via auteurs- en beeldmerkrecht. Deze site en de mensen verbonden aan deze site, zoals de eigenaren, ontwikkelaars en marketeers zijn niet verbonden of gelieerd aan Patek Philippe of enige andere dochtermaatschappij van Patek Philippe. 

Alle items aangeboden op SUBGMT zijn pre owned, tenzij anders vermeldt. De horloges zijn zogenaamde marge-goederen,  de btw is niet retourneerbaar.  Wij zijn een onafhankelijk bedrijf dat Rolex horloges en artikelen aanbiedt via het internet. Wij garanderen dat alle horloges 100% origineel en authentiek zijn, mits anders vermeld in de advertentie. Wij zijn niet verantwoordelijk voor aanbiedingen door derden gedaan met onze foto’s of teksten. Er kunnen alleen rechten ontleend worden aan een “Reservering” als er een aanbetaling is gedaan, na bewijs van aanbetaling is een reservering 3 dagen geldig. Als na het overeenkomen van een transactie na 3 dagen niet betaald is komt deze te vervallen. We verzenden alleen met Fedex – zowel in als buiten NL en alleen van maandag-donderdag, met aparte volledige ParcelPro verzekering. Als u het horloge terug wilt sturen dan kan dat – de verzend- en verzekeringskosten worden dan ingehouden op het terug te betalen bedrag, inclusief BTW en extra importkosten die SUBGMT moet betalen om het horloge terug in handen te krijgen. 

De informatie op onze website wordt met grote zorgvuldigheid samengesteld en onderhouden. Ondanks onze zorgvuldigheid kan het voorkomen dat u typefouten aantreft. Voor dergelijke fouten aanvaarden wij geen aansprakelijkheid en u kunt hier ook geen rechten aan ontlenen.